3 chei de bază ale datingului online

1317

Datingul online este o invenție minunată de care toți ar trebui să profităm. Bineînteles nu este ușor să găsești o persoană compatibilă care să fie interesată de tine. Dacă nu ai grijă o astfel de persoană poate trece neobservată sau nu va fi interesată de profilul tău în pofida faptului că vă potriviți. Iată mai jos 3 aspecte importante de care ar trebui să ținem cont pentru a evita o astfel de situație.

Poza de profil este extrem de importantă

Cel mai important factor la cum va reacționa cineva când vă va vedea profilul este poza de profil. Este primul lucru pe care îl vede, iar prima impresie contează. Dacă persoana căreia îi scrieți nu-i va plăcea poza dvs sunt șanse mari să nu vă răspundă la mesaj sau nici măcar să-l citească. Așa că alegeți cu grijă poza de profil în așa fel încât să vă reprezinte și să vă pună calitățile în valoare. Vreți să puneți o poză în care să arătați că sunteți o persoană relaxată, distractivă și cu o viață activă. Într-un alt articol am detaliat cum ar trebui să alegem pozele pe care le postăm la profil, vă invit să-l recitiți.

Descrie-te scurt într-o manieră originală

Descrierea de la profil trebuie să fie succintă, făcută într-o manieră captivantă fără a da impresia că vă lăudați. Nu este un CV, nu sunteți la un interviu de angajare așa că scrieți fără a vă strădui să impresionați. În caz contrar riscați să păreți ușor disperat și impresia bună pe care ați creeat-o cu poza de profil să dispară. Nu vă temeți să spuneți sincer cine sunteți și ce vă place să faceți. O persoană atractivă se simte conformtabil în propria-i piele și are încrederea necesară să-și desvăluie gândurile și sentimentele fără să fie îngrijorat de ceea ce gândesc ceilalți.

Trimiterea primului mesaj

Ați completat tot profilul, ați adăugat poze frumoase și o descriere interesantă și acum sunteți pregătit să trimiteți primul mesaj. Cum să procedați ?

În primul rând nu trimiteți mesaje orbește. Adaptați mesajul la obiectivele dvs și la persoana căreia îi scrieți. Nu oferiți, spre exemplu, unei femei frumoase un compliment despre aspectul ei fizic întrucât nu va avea un impact prea mare asupra ei. Iar doamnele nu trebuie să flirteze exagerat de mult cu bărbații. În schimb îi puteți oferi un compliment non-sexual, legat de ceva din profilul său. Acest aspect se aplică ambelor sexe. Utilizați bunul simț.

Citiți-i profilul. Citiți-l din nou.

Încercați să găsiți ceva ce alții nu au găsit. Îi place un film pe care l-ați văzut ? A vizitat o tară unde ați fost și dvs ? Este interesată despre un subiect în care aveți cunoștințe ? Găsiți ceva de genul acesta și construiți mesajul în jurul informației respective. Ajutați-vă și de instinct. În arta datingului online este nevoie de antrenament așa că exersați comunicând cu mai multe persoane. Cu timpul vă veți perfecționa.