12 întrebări pe care le poți pune la întâlnire

1366

Cred că s-a întâmplat multora dintre noi să fim la o întâlnire, lucrurile să meargă bine și dintr-o dată să se instaleze o tăcere incomodă și să nu știi ce să spui mai departe. Astăzi vă oferim o serie de întrebări pe care le puteți pune în astfel de momente în care rămâneți fără idei de conversație.

Chiar dacă aveți aceste întrebări ca plan de rezervă sfatul nostru este să nu vă îngrijorați prea mult despre ce veți vorbi. Cele mai reușite conversații sunt cele care merg de la sine și în care sunteți cu adevărat interesați de ceea ce spune cealaltă persoană. Este mai important să asculți și să empatizezi cu partenerul decât să stai să te gândești la ceea ce vei spune.

Aceste întrebări sunt pentru a vă oferi o idee despre diferite lucruri pe care le puteți vorbi și de la care puteți dezvolta în așa fel încât întâlnirea să decurgă mai ușor:

 1. Ce îți place să faci în timpul liber ?
 2. Care este cel mai frumos oraș pe care l-ai vizitat ?
 3. Unde ți-ar plăcea să călătorești ?
 4. Ce muzică asculți ?
 5. Care este filmul tău preferat ?
 6. Practici vreun sport ?
 7. Preferi câinii sau pisicile ?
 8. Dacă ai câștiga la loto care ar fi primul lucru pe care l-ai cumpăra ?
 9. Care sunt pasiunile tale ?
 10. Cum arată week-end-ul perfect în viziunea ta ?
 11. Dacă ai putea să locuiești oriunde, ce ai alege ?
 12. Ce planuri de viitor ai ?

Păstrează conversația legeră și nu oferi informații prea multe. Este de preferat să eviți subiecte sensibile cum ar fi relații anterioare, politică, religie etc.

Nu te concentra pe ideea că vrei să cunoști persoana potrivită pentru tine. Stai relaxat, bucură-te să cunoști oameni noi, să-ți faci prieteni. Ieșitul la întâlniri nu este o povară, distrează-te și totul va decurge de la sine.

Fii deschis, sunt multe modalități de a cunoaște oameni noi. Îi poți întâlni în viața de zi cu zi, pe un site de dating online etc. Dacă nu ai încă pe cineva intră pe Placere.ro pentru a cunoaște oameni noi, a socializa și cine știe poate-ți vei găsi și jumătatea. Succes !